Faciliteiten

Wouw Agro beschikt over goede voorzieningen om akkerbouwproducten af te leveren volgens de specificatie eisen van onze afnemers. Bovendien maken wij gebruik van moderne technieken om een extra goede kwaliteit van onze producten te garanderen. Daarnaast heeft Wouw Agro een goede flexibiliteit; 24 uur per dag, 7 dagen in de week leveren wij aan onze afnemers!

Opslag en koeling

Onze afnemers hebben niet alle producten op hetzelfde tijdstip nodig en daarom beschikt Wouw Agro over een moderne bewaarloods voor de opslag en/of koeling van producten. Door middel van geavanceerde technieken kunnen in een korte periode producten geventileerd, gekoeld en gedroogd worden, waardoor kwaliteit gegarandeerd wordt.

Onze bewaarloods bestaat uit 7 cellen (650 ton per stuk), 2 cellen geschikt voor los gestorte producten en 5 cellen geschikt voor kistenbewaring, voorzien van mechanische koeling. De twee cellen voor los gestorte producten hebben een volledige roostervloer. Opslag en koeling is geschikt voor de bewaring en koeling van alle producten vanaf 0 graden een biedt een ruime droogcapaciteit (geschikt voor drogen van bijvoorbeeld planten). Wij beschikken over de mogelijkheid om binnen te laden en te lossen. Onze focus ligt op de bewaring van friet- en tafel aardappelen, uien en peen.

 

Weegbrug

……

Wasinstallatie

Sorteerinstallatie

….