Faciliteiten

Wouw Agro beschikt over diverse faciliteiten om onze en uw met zorg geteelde akkerbouwproducten te bewerken en leveren volgens de klant-specifieke eisen van de diverse afnemers.

Alle op- en overslag, was- en bewerkings faciliteiten van Wouw Agro zijn volledig Global gap en Skal gecertificeerd.

Opslag en koeling

Onze afnemers hebben niet alle producten op hetzelfde tijdstip nodig en daarom beschikt Wouw Agro over een moderne bewaarloods voor de opslag en/of koeling van producten. Door middel van geavanceerde technieken kunnen in een korte periode producten geventileerd, gekoeld en gedroogd worden, waardoor kwaliteit gegarandeerd wordt.

Weegbrug

De weegbrug is 24/7 vrij toegankelijk.

Wasinstallatie

Duurzaamheid staat bij u en ons hoog in het vaandel, wij zijn gespecialiseerd in het wassen en lezen van (zoete)aardappelen, daarnaast zijn wij specialist in het upgraden van producten welke buiten de specificatie vallen voor directe verwerking in de (frites)industrie.

De moderne wasinstallatie is ook geschikt voor het wassen van onder ander rode bieten, peen en andere groente gewassen bestemd voor de industriële verwerking.

Sorteerinstallatie

Elk product vereist een eigen manier van sorteren daarvoor beschikken wij over diverse sorteermachines die samen met onze mobiele leeskamer ingezet kunnen worden naar behoefte van de wensen van de afnemer.

 

Op- en overslag

Wij beschikken over de faciliteiten om bigbags te vullen en lossen.

Een van onze specialiteiten is het laden en lossen van (refeer)containers en koeltrailers.